Toată lumea-i masterșăf

De când stau acasă în concediu de creștere a copilului mă uit mult la televizor. Mai ales când era băiețelul mai mic și îl alăptam mult trebuia să am o ocupație în timpul ăsta și mă uitam la tv să nu mă plictisesc.

Am constatat că, în ultima vreme, sunt o grămadă de emisiuni în care toate fetele astea siliconate gătesc, învârt într-o cratiță acolo în timpul emisiunii și spun ele că se pricep la gătit. Pot da și exemple, ca să nu spuneți că vorbesc aiurea. Dimineața, la un post al antenelor este o siliconată care gătește, la kanal D , la o emisiune de dimineață este una care gătește, după-amiaza la o emisiune sunt două așa-zise asistente tv care gătesc și mai sunt dar nu mi le amintesc acum. Toate vedetele care sunt invitate în emisiuni își arată talentul în arta culinară. Nu am nimic cu asta dar parcă e prea de tot, toate fetele astea care nu cred că se pricep să facă un ochi au devenit, brusc, pasionate de gătit.

E o manie în ultima vreme, de când au apărut concursurile astea de gătit, gătitul a devenit un fel de sport național.

E doar o constatare! 🙂

O zi frumoasă tuturor!

Anunțuri

10 gânduri despre “Toată lumea-i masterșăf

 1. Constatarea ta e pertinentă și chiar că sunt prea mulți bucătari pe posturile TV. Unii chiar se pricep, dar cei mai mulți ne fac să râdem sau să ne crucim de câtă prostie sau neîndemânare dau dovadă. Audiența contează! 😉

 2. Nu pot sa nu iti pun un banc pe care l-am primit azi:
  Doi ardeleni stăteau de vorbă:

  – No.. io nu mai pot! De când cu emisiunile Tv … aste cu gătit, cu Masterchefu’ muierea mea o luat-o razna! Ieri o făcut ciorbă de fasole cu smochine.
  – Mie-mi zici? A mea o pus piersici în tocănița de cartofi… cică să-i dea … fleivăr.
  – Mi-i și frică să vin acasă, că cine știe ce blăstămăție pune pe masă. O trebuit să mănânc mămăligă cu rodii… paștele ei de mâncare!
  – Io mănânc pe ascuns, că mi-i milă s-o jignesc… O făcut sarmale umplute cu creveți. Am așteptat să adoarmă ca să mânc un parizer cinstit…
  – Stai un pic .. a mea i-o pus la prunc la școală pită cu untură și cu rucola…
  – Asta nu-i nimic: cand am ținut pomană după mă-sa …. o făcut colivă cu mascarpone și sirop de arțar… flambată!
  – Ba.. nu se poa’….
  – Da da…
  – Atâta am vorbit de mâncare, că amu mi s-o făcut sete!
  – Ie, și mie…
  – No, hai să merem la crâșmă, să pușcăm niște shot-uri de Jägermeister!
  🙂

 3. Haha… Nu suport emisiunile astea culinare. Parcă îţi fac în necaz, arătându-ne cât de puţine ingredinete îşi permite românul de rând să cumpere. Dacă ai găti o săptămână, zi de zi, tot ce arată la Masterşefurile astea, s-ar duce tot salariul.

 4. Ooo, dar asta nu-i nimic, majoritatea prietenilor mei de pe facebook s-au apucat de gatit de cand cu masterchefu asta, nu ca ar fi rau, da in loc sa vad ce mai fac, in ultimul timp vad doar ce au mancat dimineata, la pranz si seara :)))

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s