Faci cumpărături și primești banii înapoi!

Cine-ar fi crezut că vom putea învăța banii să se întoarcă la noi. Da, citiți bine! Banii să se întoarcă la noi! Cred că vă întrebați cum vine asta. Este un concept realizat de site-ul ADUNA.ro. Acest site adună mai multe magazine online din România și din străinătate care pentru fiecare cumpărătură făcută prin intermediul ADUNA.ro, magazinele partenere ne oferă o parte din bani înapoi.

Ce trebuie să faci?  Trebuie să-ți creezi un cont pe ADUNA.ro și de fiecare dată când vrei să faci cumpărături on-line trebuie să te conectezi la contul tău și să accesezi magazinul plecând de la link-urile oferite de site. Aceasta este modalitatea prin care site-ul poate monitoriza achizițiile făcute prin intermediul lor, iar tu să te bucuri de fiecare dată când primești banii înapoi.

Procentul de cashback oferit se aplică la valoarea cumpărăturii din care se scad TVA-ul și eventual cheltuielile de livrare, procesare sau alte costuri care nu țin de produsul/serviciul achiziționat.

Sunt 3 pași simpli pe care trebuie să-i urmezi:

1. Te conectezi   –> iți faci cont și te conectezi de fiecare dată când vrei să faci cumpărături. Iți poți crea un cont pe site-ul lor folosind contul de Facebook.

2.  Faci cumpărături –> cauți magazinele favorite și le accesezi plecând de la link-urile oferite de site-ul lor. Compari prețurile produselor sau a ofertelor din asigurări și turism, faci cumpărături și beneficiezi de cashback.

3. Aduni cashback –> finalizezi tranzacșia on-line, iar metoda de plată și-o alegi tu. Poși plăti cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metoda de plată ai alege. Este important să finalizezi tranzacția on-line, modalitatea de plată nu contează, primești cashback orice metoda de plată ai alege.

Sunt 5 reguli de aur ca totul să funcționeze perfect:

1. Asigură-te că setările browser-ului permit folosirea “cookie”-urilor (nivelul de securitate setat trebuie să fie mediu).

2. Vizitezi magazinele plecând doar de la link-urile furnizate de site-ul ADUNA.ro.

3. Cumpărăturile trebuie finalizate exclusiv on-line, chiar dacă nu-i neaparat să plătesti on-line (poti plăti cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metoda de plată ai alege)

4. Dacă ai finalizat o cumpărătură și vrei să mai faci una de pe același site trebuie să te conectezi din nou pe ADUNA.ro și accesezi link-ul magazinului, în acest fel ești sigur că se înregistrează cashback-ul și pentru a doua cumpărătură.

5. Între momentul în care ai accesat pagina magazinului prin ADUNA.ro și momentul în care ai finalizat cumpărătura nu trebuie să accesezi alte link-uri din alte site-uri, blog-uri sau newslettere.

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Deci, spor la făcut cumpărături1 Și bani, bineînțeles!

Anunțuri

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s