Nu e ușor să fii părinte

baby     Cine  spune că e ușor să fii părinte înseamnă că nu are copii sau copiii sunt extrem de cuminți ceea ce nu cred.

Viața de cuplu se schimbă radical atunci când apar micuții într-o familie, ei devin prioritatea, nu mai pleci nicăieri, îți faci programul după ei, în primii ani de viață ai copilului sunt multe nopți nedormite, apar multe responsabilități.

Trecând peste toate astea, m-am gândit la ce-mi place cel mai mult pe lumea asta și cred că cel mai mult îmi place să fiu mamă.

Când mă uit la copiii mei sunt cea mai fericită de pe pământ, mă simt împlinită. Atunci când băiețelul cel mare îmi spune ” mami, te iubesc” și mă strânge în brațe iar bebe la aproape 2 luni îmi zâmbește deja când îmi aude glasul  simt că mă topesc. Acum, la al doilea copil parcă am mai multă răbdare, nu mă mai deranjează plânsul lui ci dimpotrivă îmi este foarte milă de el când plânge.

Mi-ar plăcea să am cât mai mulți copii dar viața asta e destul de grea iar banii nu ajung niciodată și noi ne dorim să le oferim totul copiilor noștri, o educație cât mai bună, școli cât mai bune, toate lucrurile materiale de care au sau vor avea nevoie, să nu le lipsească nimic mai ales, ceea ce este cel mai important, să nu le lipsească dragostea noastră.

Încerc să mă bucur de fiecare moment cu copii mei, îi îmbrățișez mult, ii pup și le spun mereu „te iubesc” !

Un citat foarte frumos despre copii  : „Avem ghinion cu copiii nostri . Cu toții ajung să se facă mari .” Christopher Morley

Anunțuri

4 gânduri despre “Nu e ușor să fii părinte

  1. Si eu am simtit ca viata mea s-a schimbat radical de cand cu Delia, dar ca noi ne miscam. Am facut mai mute drumuri Franta-Romania, Franta-Spania, drumuri de sute de km cu masina prin Franta, drumuri cu avionul, cu pitica dupa noi. Prima calatorie am facut-o cand avea 4 zile: 250 de km. E o plimbareata.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s