Cu gândul la băiețelul meu

12Stau acasă singură, e bine, mă relaxez până vine bebe numărul 2 ( văd că nu se grăbește deloc și suntem în 39 de săptămâni și vreo 2 zile ) dar sunt mereu cu gândul la băiețelul meu sensibil și plângăcios.

A intrat în a doua săptămână  de grădiniță și  tot nu-i place deloc, spune încontinuu că nu-i place la grădi și că plânge la grădi. Educătoare a spus că a plâns  toate zilele miercuri, joi și vineri și s-a văzut asta din comportamentul lui de acasă din week-end. A fost extrem de obosit și stresat, a dormit foarte mult și a stat în pat  mai toată ziua.

Sâmbătă a fost foarte moale, nu s-a jucat, a făcut și puțină febră, a stat mult în pat . Ieri a fost ceva mai bine, a fost mai vesel și a făcut din nou năzdrăvăniile lui dar azi a luat-o de la capăt.

Dimineață când l-am trezit avea lacrimi în ochi și spunea :” Mami, nu vreau la grădi! ” A plâns tot drumul pâna la grădiniță iar acolo soțul a trebuit să-l păcălească ca să-l poată lăsa. I-a spus că vine acasă sa mă aducă pe mine.

Stiu că mulți părinți s-au confruntat cu situația asta dar sper ca perioada asta să treacă cât mai repede  și să se ducă cu plăcere la grădiniță.

Anunțuri

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s